Salongen

I vår salong arbetar duktiga hantverkare med lång erfarenhet och mycket kunskap. De utbildar sig kontinuerligt för att hålla sig uppdaterade kring de senaste trenderna och teknikerna. Vi inleder alltid med en konsultation där dina önskemål och ditt hårs utgångsläge tas med i beaktande innan vi påbörjar behandlingen, så att du vet vad du kan förvänta dig och blir nöjd med resultatet. Vid varje schamponering ingår det en hårbottenmassage som gör ditt besök till en härlig och avkopplande upplevelse.

Clas & Lotta

Clas hade länge drömmen om att driva eget företag. Efter 10+ års arbete inom statliga myndigheter bestämde han sig tillslut och tog klivet. Intresset fanns inom frisörbranschen och 2017 fick han tillfället tillsammans med Lotta att köpa Hårstudion i Piteå.

“-Det här samarbetet blev verkligen början till en spännande resa där familjerna Lund och Berggren fick ge sig in i nya utmaningar.”

2019 påbörjade samtalen med dom tidigare ägarna av Clive Russel i Skellefteå, Classe och Gunnel där Clas och Lotta under september samma år köpte salongen.
Samtidigt i Piteå såg dom möjligheten till att starta om en annan frisörsalong, och på samma gång starta deras första frisörkedja. Clive Russel Skellefteå samt Clive Russel Piteå.

Lotta, som arbetat i över 20års tid på Hårstudion i Piteå har alltid varit dedikerad till sitt yrke. Att ta steget att bli en av ägarna till salongen var en uppgift som Lotta tog med både trygghet och stolthet. Men att tillsammans med Clas få vara med och driva tre salonger var nog inget hon kunnat förutse.
Men en uppgift hon tagit sig an med stort allvar och engagemang.

Ett starkt varumärke

Clive Russel har länge varit ett starkt varumärke, vår vision är att få bygga vidare och fortsätta göra Clive Russel till ditt naturliga val av frisörsalong. Nu inte bara i Skellefteå utan även i Piteå. Vi tror på våra fantastiska och duktiga frisörer som arbetar på salongerna är det som gör Clive Russel till en upplevelse som stannar kvar.

2020 påbörjade vi uppstarten av vår webshop Clive Life för att främst möjliggöra för våra långväga kunder att handla tryggt hemifrån. Lite visste vi om att en pandemi skulle lamslå hela världen och behovet av att kunna handla hemifrån skulle öka så snabbt.

Strävan med att få igång webshopen blev intensivt och vi fortsätter ständigt med att utveckla den. Tack vare ett gott samarbete med våra partners på Arctic Server och Einstok Studios har vi idag en web shop som sticker ut med proffsiga produktbilder och personlig service.

Vi hoppas att du som besöker oss, antingen i salongen eller på nätet, ska känna att du får en personlig och angenäm upplevelse.

Välkommen hit och välkommen hem!

Vänta inte för länge, boka din tid nu.

Bokning Piteå